POSEBNA PONUDBA ZA NOVE NAROČNIKE

⭐️ŠTIRJE TEČAJI ZA CENO ENEGA⭐️

+ dodatne ugodnosti

Ta komplet vsebuje vse, kar potrebuješ za uspešno in učinkovito samostojno učenje angleščine, ne glede na stopnjo predznanja, od začetka pa vse do najvišje stopnje (od A1 do C1). Primeren je tudi za popolne začetnike. Učenci in dijaki bodo namesto inštrukcij za pomoč in podporo pri šolski angleščini uporabljali ‘Veliki e-tečaj angleške slovnice’ in ‘Nasvete za lažje in hitrejše učenje’, odrasli pa tudi oba e-tečaja ‘Učim se angleško’. S tem kompletom se tako lahko uči cela družina.

VELIKI E-TEČAJ ANGLEŠKE SLOVNICE

Tečaj angleške slovnice za odrasle (za vse stopnje) ter dijake in učence (od 5. razreda do 4. letnika).

199 eur*

NASVETI ZA LAŽJE IN HITREJŠE UČENJE

Tehnike pospešenega učenja in pomnjenja, ki bi morale biti obvezna oprema vsakega učenca. 

33 eur

UČIM SE ANGLEŠKO 1, 2, 3 (odrasli/za vse stopnje)

Vse za samostojno celostno učenje angleščine preko spleta za odrasle za vse stopnje (od A1 do C1).

49 eur

UČIM SE ANGLEŠKO 1 (odrasli/popolni začetniki)

E-tečaj za popolne začetnike, ki potrebujete več vodstva in pomoči, da osvojite osnove angleščine. 

59 eur

* Cena Velikega e-tečaja je 499 eur. Da je finančno lažje dosegljiv, ga lahko naročiš s časovno omejenim dostopom za 199 eur. V tem primeru prejmeš enoletni dostop, po izteku ga lahko po želji podaljšuješ: 25 eur/1 leto ali 100 eur/5 let. Ostali e-tečaji v kompletu imajo časovno neomejen dostop.

⭐️ DODATNA UGODNOST: PODALJŠANJE DOSTOPA ZA 1 LETO ⭐️

V tej akciji prejmeš tudi brezplačno podaljšanje dostopa do Velikega e-tečaja za eno leto v vrednosti 25 eur, skupaj torej 2 leti dostopa z možnostjo podaljšanja.

NAKUP

Izberi možnost dostopa do Velikega e-tečaja, ostali e-tečaji imajo časovno neomejen dostop:

OMEJEN DOSTOP: 199 eur ali 4×55 eur

NEOMEJEN DOSTOP: 499 eur ali 5×104 eur

⭐️Ta ponudba je veljavna do roka, ki je naveden v sporočilih, ki jih prejemaš.⭐️

JE TO RES TUDI NEKAJ ZATE?

 Če ti je bil brezplačni e-tečaj všeč, potem sem prepričana, da ti bo všeč tudi Veliki e-tečaj. Če imaš kakšna vprašanja, mi piši in ti z veseljem pomagam z nasvetom (maja@funtensetic-english.com).

VELIKI E-TEČAJ ANGLEŠKE SLOVNICE

Je narejen po principih pospešenega učenja z zgodbami, slikami, glasbo in barvami. Vse vsebine in poglavja so razdeljena na različne stopnje, skozi katere te vodim, tako da vedno veš, katere vsebine izbrati glede na tvoje predznanje in/ali glede na snov v šoli. Dostop do vseh vsebin v Velikem e-tečaju imaš 24/7, tako da se učiš kjerkoli in kadarkoli.

»Maja, jaz prvič v življenju ne prevajam iz slovenščine v angleščino… Besede kar letijo iz mene in razmišljam v angleščini.. noro.. ti si tako pozitivna oseba.. ko bi le bilo več takih učiteljic! Celo življenje sem se ‘matrala’ z osnovami v angleščinim strah me je bilo odpreti usta in spregovoriti… S tabo je učenje veselje in užitek in mi daje zaupanje vase. V veselje mi je, da delam s tako odlično učiteljico po programu, ki je neverjetno dobro zasnovan!« (Janja Gergar)

ODLIČEN NADOMESTEK DRAGIH INŠTRUKCIJ

Veliki e-tečaj je odličen in ugoden nadomestek inštrukcij za dijake in učence od 5. razreda naprej, saj je bil narejen ravno za pomoč pri šolski angleščini.

»Z angleščino sem imela veliko težav. V šoli nisem dobila dobre podlage s časi, snov smo jemali prehitro in površinsko, da o besednem zakladu ne govorim, zalomilo se mi je tik pred maturo. Brez Maje mi ne bi uspelo. Časi razloženi s planeti mi bodo v glavi ostali za vedno🙂 Zdaj zaupam v svoje znanje in ga uporabljam tudi v vsakdanjem življenju.« (Eva Posedi, 4. letnik) 

ODRASLI

Ker pa se vsi radi učimo na zanimiv in učinkovit način, so nad tečajem navdušeni tudi odrasli. Primeren je tako za popolne začetnike kot tudi za najbolj napredne učence. Tempo in zahtevnost učenja si prilagajate sami. S kompletom teh 4 e-tečajev se z lahkoto učite popolnoma samostojno, lahko pa jih imate za dodatno podporo obstoječim tečajem.

»S tabo in Velikim e-tečajem sem v manj kot pol leta uspela pridobiti ogromno znanja in seveda tudi samozavesti. Ne dolgo tega, sem znala samo jesti in piti po angleško, danes pa znam pravilno sestaviti stavke in se pogovarjati v angleščini. Si polna pozitivne energije in navdiha. Tvoje tehnike so edinstvene in 100% učinkovite.« (Joži Lipnik)

Si tudi ti naveličan klasičnih pristopov in upaš, da obstaja kaj bolj ZABAVNEGA in UČINKOVITEGA?

Vabim te v čarobni in fantastično zabavni svet angleščine FunTENSEtic English™

Ne ne, brez skrbi, ne obljubljam čudežnih rezultatov čez noč in brez truda!

Je pa res čarobno, ko začneš v učenju uživati in hitro napredovati.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ

  • Uči se lahko vsa družina!
  • Za vse stopnje znanja in neznanja.
  • Ob učenju se zabavaš in zelo hitro napreduješ, zato je motivacija za učenje vedno večja.
  • Začneš zaupati vase in v svojo sposobnost učenja angleščine, ocene se hitro izboljšajo, samozavest se dviga, strah in trema pa izginjata.
  • Z vedno večjo lahkoto in bolj pravilno sestavljaš stavke, govoriš in pišeš ter zveniš bolj profesionalno.
  • Naučiš se preprostih tehnik, s katerimi si besedo ali frazo skoraj v trenutku shraniš v dolgotrajni spomin – konec je z dolgočasnim piflanjem besed!, juuhuuu!
  • Uživaš v raznolikih in pestrih vsebinah, v preprostih, odštekanih in barvitih razlagah (v slovenščini!), vse znanje pa se s pomočjo tehnik pospešenega učenja sistematično nalaga v dolgotrajni spomin.

»E-tečaj je presegel vsa moja pričakovanja. Resnično! Je izredno inovativen in učinkovit in je točno to, kar sem pogrešal ves čas svojega učenja. Sistematično delo, korak za korakom, odlične razlage, hitra pomnjenja, veliko vaj – tudi z zabavnimi vsebinami, so me skozi celoten tečaj tako zelo navdihovala, da mi ni bilo nikoli težko redno sproti si vzeti čas za učenje in reševanje vaj. Tudi spletna učilnica je odlično zasnovana, zelo pregledna in zelo prijazna za uporabo in učenje, saj te lepo vodi po posameznih poglavjih in vajah. Sedaj lahko samozavestno zrem tujcu v oči in se brez bojazni v pogovoru z njim tudi pravilno slovnično izražam.« (Marko Močnik)

»Govorim, mislim, čutim in ljubim v prelepem slovenskem jeziku. Maja Zakotnik mi je s svojim pisanim, zanimivim in bogatim programom učenja angleškega jezika omogočila, da to počnem tudi v angleškem jeziku. In to v svojem delovnem kotičku, doma, s psom, ki smrči za mojim hrbtom, takrat, ko imam čas. Toplo priporočam v uporabo vsem, ki si želijo se učiti, tudi ko prerastejo šolske klopi.«  (dr. Tatjana Taja Zorko)

»Vaš e-tečaj je brez pretiravanja, fenomenalen, končno se z veseljem učim. Če bi imel takšna izobraževalna orodja že v srednji šoli, se mi sedaj ne bi bilo potrebno učiti tega jezika. Všeč mi je, da snov najprej prikažete v celoti (da človek vidi gozd) in še le potem se spustite do podrobnosti (posamezna drevesa) in tako človek lažje obdrži orientacijo in se ne izgubi med pravili. Najbolj mi je pa všeč to, da  lahko snov ali posamezne dele snovi poslušam in gledam tolikokrat, dokler mi ni kristalno jasno.« (Miran Kušar)

Angleško se lahko nauči vsak

S pravim sistemom in s tehnikami pospešenega učenja poskrbimo, da velike količine podatkov brez težav ostajajo v dolgotrajnem spominu in da je učenje celotne angleščine veliko lažje, bolj učinkovito in prijetno. 

Vsem razumljive razlage

Z lahkoto slediš, ob učenju uživaš v enostavnih, nenavadnih in slikovitih razlagah, razumevanje preveriš z vajami.

Nič več dolgočasnega ‘piflanja’ 

Slovnico spoznavaš skozi zabavne zgodbe, slike in barve, zato ti pravila brez truda ostanejo v glavi, kjer si ustvariš neviden ‘plonkec’. Tudi nove besede si lahko s posebnimi tehnikami zapomniš v trenutku. 

Izboljšaš ocene ter spregovoriš lažje in bolj pravilno

Slovnica so pravila, kako besede uporabljati v stavkih. S tem znanjem veliko lažje pišeš in govoriš, zaradi razumevanja pravil jezika pa se veliko naučiš sproti z zaznavanjem in razumevanjem svojih in tujih napak. 

Imaš vedno več motivacije in samozavesti

Ker ti gre tako dobro, ker zelo hitro napreduješ in ker uživaš, imaš vedno več volje in se z veseljem lotiš učenja. Strah in trema izginjata, samozavest in zaupanje v svoje sposobnosti pa rasteta.

NAKUP

Izberi možnost dostopa do Velikega e-tečaja, ostali e-tečaji imajo časovno neomejen dostop:

OMEJEN DOSTOP: 199 eur ali 4×55 eur

NEOMEJEN DOSTOP: 499 eur ali 5×104 eur

⭐️Ta ponudba je veljavna do roka, ki je naveden v sporočilih, ki jih prejemaš.⭐️

* Cena Velikega e-tečaja je 499 eur. Da je finančno lažje dosegljiv, ga lahko naročiš s časovno omejenim dostopom za 199 eur. V tem primeru prejmeš enoletni dostop, po izteku ga lahko po želji podaljšuješ: 25 eur/1 leto ali 100 eur/5 let. Ostali e-tečaji v kompletu imajo časovno neomejen dostop.

⭐️ DODATNA UGODNOST: PODALJŠANJE DOSTOPA ZA 1 LETO ⭐️

V tej akciji prejmeš tudi brezplačno podaljšanje dostopa do Velikega e-tečaja za eno leto v vrednosti 25 eur, skupaj torej 2 leti dostopa z možnostjo podaljšanja.