VELIKI E-TEČAJ ANGLEŠKE SLOVNICE

FunTENSEtic English™

INOVATIVNO, UČINKOVITO IN ZABAVNO 

UČENJE ANGLEŠČINE ZA VSE GENERACIJE

Z

Angleško se lahko nauči vsak

S pravim sistemom oz. zemljevidom po angleški slovnici (še posebej po angleških časih in glagolih) in s tehnikami pospešenega učenja poskrbimo, da velike količine podatkov brez težav ostajajo v dolgotrajnem spominu in da je učenje celotne angleščine veliko lažje, bolj učinkovito in prijetno. 

Z

Vsem razumljive razlage

Z lahkoto slediš, ob učenju uživaš v enostavnih, nenavadnih, odštekanih in slikovitih razlagah, razumevanje preveriš z vajami, ki so komentirane v video obliki s ponovitvijo pravil in omembo najpogostejših napak. Pri vsakem poglavju imaš še ogromno dodatnih vaje in aktivnosti za trening. 

Z

Nič več 'piflanja'

Vsa slovnična pravila ti zaradi načina osvajanja in sistematičnega ponavljanja ostajajo v dolgotrajnem spominu brez da bi moral to sam dodatno ponavljati, ti le slediš sistemu v e-tečaju. Za razliko od ‘piflanja’, ti takšen bolj naraven način močno olajša prenos teorije v prakso, znanje pa se nalaga v dolgotrajen spomin. Tudi besede, fraze, besedila in pesmi se učimo na bolj zanimiv, učinkovit in možganom bolj naraven način.

Z

Spregovoriš lažje in bolj pravilno

Slovnica so pravila, kako besede uporabljati v stavkih. S tem znanjem veliko lažje pišeš in govoriš, zaradi razumevanja pravil jezika pa se veliko naučiš sproti z zaznavanjem in razumevanjem svojih in tujih napak. Tudi nove besede si lahko s posebnimi tehnikami zapomniš v trenutku. 

Z

Motivacija in samozavest

Ker ti gre tako dobro, ker zelo hitro napreduješ in ker uživaš, imaš vedno več volje in se z veseljem lotiš učenja. Strah in trema izginjata, samozavest in zaupanje v svoje sposobnosti pa rasteta.

NAROČILO

Izbiraš lahko med časovno omejenim in neomejenim dostopom do Velikega e-tečaja.

Plačilo je možno v enkratnem znesku ali v mesečnih obrokih.

Priporočam nakup v kompletu z drugimi e-tečaji – glej spodaj.

OMEJEN DOSTOP:

Prejmeš enoletni dostop do Velikega e-tečaja, ki ga lahko po izteku po želji podaljšuješ: 25 eur/leto ali 100 eur/5 let.

199 eur / 4×55 eur

NEOMEJEN DOSTOP:

Prejmeš časovno neomejen dostop do Velikega e-tečaja.

499 eur / 5×104 eur

 

VELIKI E-TEČAJ

E-tečaj angleške slovnice za odrasle, dijake in učence narejen po principih pospešenega učenja. V e-tečaju so zajete vse stopnje, tako da ga lahko uporabljaš od začetka do najvišjih stopenj. 

ODRASLI: A1, A2, B1, B2, C1

ŠOLA: od 5. razreda do 4. letnika

OMEJEN DOSTOP: 199 eur ali 4×55 eur

NEOMEJEN DOSTOP: 499 eur ali 5×104 eur

Ob nakupu prejmeš:

PRIROČNIK FunTENSEtic English™

17 eur

Vaš e-tečaj je brez pretiravanja, fenomenalen, končno se z veseljem učim. Če bi jaz imel takšna izobraževalna orodja že v srednji šoli, se mi verjetno sedaj ne bi bilo potrebno učiti tega jezika. Tudi nečakinja, ki končuje študij socialne pedagoginje, je nad vašim e-tečajem navdušena.

Miran Kušar

Tvoj tečaj je fantastičen. Rada delam po njem, navdušena sem, kar samo me vleče naprej. Delam počasi in šele sedaj vidim, kako so pomembni časi. Sem vesela, da me je hči gnjavila, naj se vpišem in ni odnehala, saj sem sedaj prepričana, da se bom angleščino dobro naučila.

Kristina Koželj

Moja mami se je odločila za tvoj tečaj angleščine in je NAVDUŠENA!!! Pravi, da ji je tko super…zmer kadar jo kličem ona dela angleščino. Res je čist happy, da končno šteka in da ji je na razumljiv način razloženo.   Mi je s takim veseljem pravila o revčkih pa ne vem še čim…uglavnm…čist je notr. Tko da tudi v mojem imenu hvala, da je zdej naša mami spet na ti z učenjem jezika.

Špela Koželj

Z angleščino sem imela veliko težav. V šoli nisem dobila dobre podlage s časi, snov smo jemali prehitro in površinsko, da o besednem zakladu ne govorim, zalomilo se mi je tik pred maturo. Brez Maje mi ne bi uspelo. Časi, razloženi s planeti mi bodo v glavi ostali za vedno 🙂 Zdaj zaupam v svoje znanje in ga uporabljam tudi v vsakdanjem življenju. 

Eva Posedi

4. letnik

Si tudi ti naveličan klasičnih pristopov in upaš, da obstaja kaj bolj ZABAVNEGA in UČINKOVITEGA?

Ne ne, brez skrbi, ne obljubljam čudežnih rezultatov čez noč in brez truda!

Je pa res čarobno, ko začneš v učenju uživati.

VELIKI E-TEČAJ ANGLEŠKE SLOVNICE

FunTENSEtic English™

INOVATIVNO, UČINKOVITO IN ZABAVNO 

UČENJE ANGLEŠČINE ZA VSE GENERACIJE

SISTEM

FunTENSEtic English™ je sistematično osvajanje znanja s tehnikami pospešenega učenja in skozi skrbno določeno zaporedje razlag, vaj in ponavljanja, s katerim tudi najbolj obsežno in najtežje poglavje angleške slovnice (časi in glagoli) postane enostavno.

VEČ STOPENJ

E-tečaj je razdeljen na več težavnostnih stopenj (A1 – C1), tekom učenja te vodim, da vedno veš, kaj izbrati glede na svoj nivo znanja. Pred začetkom lahko narediš test za določitev stopnje.

HITER NAPREDEK

Učimo se na možganom prijazen način s pomočjo zgodb, slik, barv, glasbe in drugih tehnik pospešenega učenja, zaradi česar se znanje hitro nalaga v dolgotrajen spomin. Nepravilni glagoli pa imajo čisto svoje poglavje.

MOTIVACIJA IN SAMOZAVEST

Ker ti gre tako dobro in ker spoznaš tehnike premagovanja neželenih čustvenih stanj, strah in trema izginjata, vedno bolj zaupaš v svoje sposobnosti, tvoja volja in veselje ob učenju pa hitro rasteta.

KJERKOLI IN KADARKOLI

 Učenje poteka preko spleta, tako da se lahko učiš v udobju svojega doma. Na mizi imaš vse potrebno za učenje, tudi pijačo in prigrizke, za tabo smrči tvoj pes, preko ekrana pa te zabava in motivira Maja s svojo odštekano razlago ‘po gorenjsko’ in pozitivno energijo.

UČIŠ SE UČITI

Skozi FunTENSEtic English™ osvajaš raznolike trike za hitrejše, lažje, bolj zabavno in bolj učinkovito učenje, ki jih lahko uporabiš za učenje oz. pomnjenje česarkoli drugega. Skozi e-tečaj ‘Nasveti za lažje učenje’, ki je bonus k Velikemu e-tečaju, spoznamo tudi vaje za krepitev spomina in blažitev učnih težav.

VSEBINA

PRIROČNIK IN VADNICA

V priročniku je zbrana vsa teorija Velikega e-tečaja. Je zelo barvit, razgiban in hkrati pregleden.  

V vadnici so vse vaje za Veliki e-tečaj, rešitve so v video obliki komentirane v spletni učilnici s ponovitvijo pravil in z omembo pogostih napak.

Gradivo prejmeš v elektronski obliki.  

ANGLEŠKA SLOVNICA

V njem so vsi časi in vsa ostala poglavja povezana z glagoli (passive, irregular verbs, reported speech, if sentences, modal verbs…), kar predstavlja vsaj 60% angleške slovnice in je del, pri katerem potrebujemo največ pomoči oz. zelo dobro razlago in način učenja.

Vsebuje pa tudi ostala manj obsežna slovnična poglavja: pridevniki, prislovi, samostalniki…

AVDIO POSNETKI

Vsak čas ima svoj avdio posnetek, s katerim pridobiš občutek zanj in ga osvojiš naravno, z ali brez poznavanja pravil. Posnetki so skladni s preizkušenimi tehnikami pospešenega učenja.

DODATNE AKTIVNOSTI

V e-tečaju je pri vsakem poglavju dodatno ogromno skrbno izbranih vaj in aktivnosti s spleta. Razporejene so po težavnosti, dodana so slovenska navodila. Med drugim najdeš pesmi, kvize, igrice, uporabne aplikacije…

Aktivnosti za učenje in ponavljanje ti torej zlepa ne zmanjka.

KAJ PA BESEDIŠČE IN OSTALI ASPEKTI ANGLEŠČINE?

Ogromno besedišča osvojimo že skozi vaje, ki so prevedene.

Učenci in dijaki dobivate besedišče v šoli, skozi e-tečaj ‘Nasveti za lažje in hitrejše učenje’ pa se jih naučite učiti na hitrejši in bolj učinkovit način.

V Velikem e-tečaju je tudi nekaj nasvetov in aktivnosti za ostale aspekte: izgovorjava, besedišče, slušno in bralno razumevanje ter pisno in govorno izražanje.

Odraslim, ki se boste z Velikim e-tečajem učili samostojno, pa bo v veliko pomoč e-tečaj ‘Učim se angleško 1, 2, 3’, kjer so zbrane vse aktivnosti za samostojno celostno učenje angleščine.

Poplni začetniki začnete z e-tečajem ‘Učim se angleško 1’, kjer najprej osvojite osnove.

ZA KOGA JE?

V Velikem e-tečaju uživajo tako mladi kot manj mladi. Primeren je za vse od 5. razreda naprej. 

UČENCI, DIJAKI IN ŠTUDENTI

Veliki e-tečaj je bil narejen za potrebe učencev in dijakov in je najboljši nadomestek dragih inštrukcij, le da imaš ob sebi imaš top ištruktorico kadarkoli želiš! V e-tečaju je snov od 5. razreda do 4. letnika, tako da ga lahko uporabljaš do konca šolanja.

Zgradiš si trdne temelje, znanje pa osvajaš sistematično in s tehnikami pospešenega učenja, tako da ti vse naučeno ostaja v dolgotrajnem spominu, kar je zelo pomembno, saj pri angleščini ne smeš pozabiti, kar si se naučil v prejšnjih letih.

V skoraj vsakem testu imaš glagole oz. čase, ki so temelj vsakega stavka, na žalost pa tudi nočna mora za mnogo učencev! S tem e-tečajem se bo to končno spremenilo.

ODRASLI

Ker se vsi radi učimo na zanimiv in učinkovit način, je Veliki e-tečaj izredno priljubljen tudi pri odraslih vseh starosti, ki so navdušeni nad hitrim napredkom ter motivacijo in samozavestjo, ki ju pridobijo.

Ker se z enim dostopom do e-tečaja lahko uči cela družina, ga pogosto uporablja več družinskih članov hkrati.

Veliki e-tečaj lahko uporabljate:

  1. za ponovitev/poglobitev znanja
  2. kot podporo tečaju, ki ga že obiskujete
  3. za samostojno učenje (v tem primeru svetujem tudi e-tečaj ‘Učim se angleško 1, 2, 3’)

Popolni začetniki pa najprej naredite e-tečaj ‘Učim se angleško 1, 2, 3’, kjer osvojite osnove.

SENIORJI

Tudi seniorji spadate med odrasle, pa sem vas vseeno morala omeniti še posebej, saj vas je med mojimi tečajniki veliko.

Nekateri se učijo kar tako za zabavo in ker vedo, kako dobro vpliva učenje jezika na njihove možgane in splošno vitalnost. Drugi imajo sorodnike v tujini in so oni njihova motivacija. Tretji radi potujejo in želijo biti bolj samozavestni in samostojni pri komuniciranju s tujci. Nekateri pa skozi skupno učenje z vnuki združujejo prijetno s koristnim.

Mnogi od njih so celo življenje verjeli, da njim pač ni usojeno znati angleško, sedaj pa vidijo, da z njimi ni prav nič narobe, le pravega načina niso našli. Sedaj tudi leta niso nobena ovira, skozi učenje krepijo kognitivne sposobnosti in zraven uživajo.

Jaz sem Maja

Že več kot 16 let delam kot učiteljica in inštruktorica angleščine za otroke in odrasle ter nenehno raziskujem učinkovite in zanimive načine učenja. Poučevanje angleščine je moja strast, ne le poklic. Prepričana sem, da lahko s svojim veseljem do angleščine in inovativnim načinom poučevanja navdušim tudi tebe.

NAROČILO

Izbiraš lahko med časovno omejenim in neomejenim dostopom do Velikega e-tečaja.

Plačilo je možno v enkratnem znesku ali v mesečnih obrokih.

Priporočam nakup v kompletu z drugimi e-tečaji – glej spodaj.

OMEJEN DOSTOP:

Prejmeš enoletni dostop do Velikega e-tečaja, ki ga lahko po izteku po želji podaljšuješ: 25 eur/leto ali 100 eur/5 let.

199 eur / 4×55 eur

NEOMEJEN DOSTOP:

Prejmeš časovno neomejen dostop do Velikega e-tečaja.

499 eur / 5×104 eur

 

VELIKI E-TEČAJ

E-tečaj angleške slovnice za odrasle, dijake in učence narejen po principih pospešenega učenja. V e-tečaju so zajete vse stopnje, tako da ga lahko uporabljaš od začetka do najvišjih stopenj. 

ODRASLI: A1, A2, B1, B2, C1

ŠOLA: od 5. razreda do 4. letnika

OMEJEN DOSTOP: 199 eur ali 4×55 eur

NEOMEJEN DOSTOP: 499 eur ali 5×104 eur

Ob nakupu prejmeš:

PRIROČNIK FunTENSEtic English™

17 eur

Všeč mi je, da snov najprej prikažete v celoti (da človek vidi gozd) in še le potem se spustite do podrobnosti (posamezna drevesa) in tako človek lažje obdrži orientacijo in se ne izgubi med pravili. Najbolj mi je pa všeč to, da  lahko snov ali posamezne dele snovi poslušam in gledam tolikokrat, dokler mi ni kristalno jasno (kar na klasičnem predavanju ni možno).

Miran Kušar

Maja, hvala da si. S tabo in Velikim e-tečajem sem v manj kot pol leta uspela pridobiti ogromno znanja in seveda tudi samozavesti. Ne dolgo tega, sem znala samo jesti in piti po angleško, danes pa znam pravilno sestaviti stavke in se pogovarjati v angleščini. Si polna pozitivne energije in navdiha. Tvoje tehnike so edinstvene in 100% učinkovite.

Joži Lipnik

Vesela sem, ker sem kupila tvoj tečaj. Niti malo mi ni žal. Način podajanja snovi je takšen, da je še meni razumljiv, čeprav sem že malo v letih.  Super je, ker me tečaj čaka kar doma in se lahko učim  kadar imam čas in kolikor dolgo želim.   Zdaj ga bo lahko uporabljala tudi moja vnukinja, ki letos obiskuje peti razred. Prepričana sem, da bo tudi ona tako zadovoljna, kot sem jaz.

Martina Šrot

E-tečaj je presegel vsa moja pričakovanja. Resnično! Je izredno inovativen in učinkovit in je točno to, kar sem pogrešal ves čas svojega učenja.

Sistematično delo, korak za korakom, odlične razlage, hitra pomnjenja, veliko vaj – tudi z zabavnimi vsebinami, so me skozi celoten tečaj tako zelo navdihovala, da mi ni bilo nikoli težko redno sproti si vzeti čas za učenje in reševanje vaj. Tudi spletna učilnica je odlično zasnovana, zelo pregledna in zelo prijazna za uporabo in učenje, saj te lepo vodi po posameznih poglavjih in vajah.

Sedaj lahko samozavestno zrem tujcu v oči in se brez bojazni v pogovoru z njim tudi pravilno slovnično izražam, kar mi v tem trenutku še posebno koristi v poslovnem svetu.

Marko Močnik

Govorim, mislim, čutim in ljubim v prelepem slovenskem jeziku. Maja Zakotnik mi je s svojim pisanim, zanimivim in bogatim programom učenja angleškega jezika – FunTENSEtic English™ omogočila, da to počnem tudi v angleškem jeziku. In to v svojem delovnem kotičku, doma, s psom, ki smrči za mojim hrbtom, takrat, ko imam čas. Toplo priporočam v uporabo vsem, ki si želijo se učiti, tudi ko prerastejo šolske klopi

dr. Tatjana Taja Zorko

Celo življenje sem se “matrala z osnovami v angleščini” , strah me je bilo odpreti usta in spregovoriti… S tabo Maja je učenje veselje in užitek! Predvsem pa mi daje zaupanje vase. V veselje mi je, da delam s tako odlično učiteljico po programu, ki je neverjetno dobro zasnovan! Hvala ti Maja.

Janja Gergar